Zakelijk

SternRent biedt flexibele oplossingen voor al uw zakelijke mobiliteitsvraagstukken. Zo kunt u bij SternRent zowel terecht voor korte periodes autohuur alsmede voor shortlease. Wij verlenen onze diensten snel en flexibel vanuit 20 vestigingen, waarmee wij u een landelijke dekking bieden. Waar u ook bent, SternRent is altijd dichtbij.

Ga naar de contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen

Vloot
Onze huurvloot bestaat uit jonge en representatieve auto’s. De auto’s zijn verdeeld over diverse autoklassen, van personen- en bestelauto’s tot MPV’s en 9-persoonsbussen. Klik hier voor een overzicht van onze vloot. Vraag ons naar de zakelijke tarieven.

Haal- en brengservice
Wij bieden onze zakelijke klanten een haal- en brengservice. Zo wordt de huurauto op het door u opgegeven adres gebracht en na het afmelden van de auto ook weer opgehaald.

Contact
Om al uw vragen met betrekking tot zakelijke autoverhuur te beantwoorden staat onze afdeling Account Support tot uw dienst van maandag tot vrijdag van 08.00 – 18.00 uur op 088-2926520 of stuur een email naar accountsupport@sternrent.nl. Indien gewenst vult u het contactformulier in, dan nemen wij binnen kantooruren contact met u op.

Account aanvragen?
Een zakelijk account aanvragen bij SternRent is eenvoudig. Vul het accountaanvraagformulier volledig in en volg de verzendinstructies. Wanneer u eveneens bestel- of vrachtwagens wilt huren, verzoeken wij u vriendelijk ook de ondernemersverklaring in te vullen, in verband met de BPM regelgeving. U kunt bovenstaande formulieren online invullen, printen, ondertekenen en versturen naar:

SternRent B.V.
Antwoordnummer 10004
1115 ZZ Duivendrecht
Of e-mail deze formulieren na rechtsgeldige ondertekening naar: secretariaat@sternrent.nl

Telefoonnummer accountsupport: 088-2926520