Over SternRent

Waarom huren bij SternRent?

  • Huren met onbeperkte kilometers
  • Ruime keuze jonge auto's
  • Scherpe tarieven
  • Allrisk verzekerd
  • 20 vestigingen verspreid over Nederland

SternRent autoverhuur is onderdeel van Stern Groep N.V., één van de grootste automotive ondernemingen op het gebied van automobiliteit in Nederland. Een logische stap natuurlijk dat één van de grootste automotive groepen van Nederland een eigen verhuuractiviteit voert. Want wie weet er nu meer van scherpe tarieven en heldere voorwaarden? SternRent biedt haar dienstverlening zowel particulier als zakelijk aan. SternRent beschikt over een uitgebreid assortiment huurauto's. Alle auto's zijn jong en technisch in uitstekende staat. SternRent stemt haar wagenpark voortdurend af op de vraag in de markt. Uw mobiliteit staat bij SternRent voorop.

Reserveren?
U kunt online een auto reserveren die u vervolgens op 20 locaties kunt ophalen. Onder het kopje Auto's en tarieven treft u een compleet overzicht aan van onze verhuurvloot van personen- en bedrijfswagens en alle bijbehorende tarieven.

Wilt u binnen 24 uur over een huurauto beschikken? Neemt u dan contact op met SternRent.

Telefonisch reserveren kan via:
0900-8802 (€ 0,50 per gesprek)

SternRent Alarmcentrale:
088-7837688

Bij pech, schade of diefstal kunt u 24 uur per dag terecht bij onze SternRent alarmcentrale. Deze is volledig gericht op spoedhulpverlening bij ongeval, pech of diefstal voor zowel binnen- als buitenland.

SternRent op TV
Bij de SternRent vestiging in Utrecht zijn opnames gemaakt voor het RTL-programma 'Wist je dat?'. Bekijk de uitzending met in de hoofdrol Glen Edwards van Muijen (vestigingsmanager Utrecht) hieronder.